O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Stručni skup „Unaprjeđenje studijskih programa za potrebe OS RH“ održan je od 19. do 23. srpnja 2021. godine u Malom Lošinju u organizaciji Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman".

Razgovaralo se o ulozi i značaju Sveučilišta obrane i sigurnosti, analizi provedbe studijskih programa za potrebe OS RH, unaprjeđenju studijskih programa, Hrvatskome kvalifikacijskom okviru i njegovoj ulozi u sustavu visokog obrazovanja u RH te akreditaciji i izvođenju združenih studija o čemu je govorila dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković, zamjenica ravnatelja Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Na skupu je sudjelovalo izaslanstvo Nacionalnog obrambenog sveučilišta Ivan Cherniakhovskyi iz Kijeva (Ukrajina) te predstavnici Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Ministarstva obrane, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Glavnog stožera OSRH, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Gradskog ureda za obrazovanje Grada Zagreba i djelatnici Hrvatskog vojnog učilišta.

HVU Lošinj

Foto: HVU/ K. Ivić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.