O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) potpisala je 6. svibnja 2021. godine sporazum o suradnji s ukrajinskom agencijom za osiguravanje kvalitete visokog obrazovanja NAQA (National Agency for Higher Education Quality Assurance).

Sporazum su, u ime dviju agencija, potpisali v.d. ravnatelja AZVO-a prof. dr. sc. Jasmina Havranek i direktor NAQA-e prof. dr. Sergiy Kvit.

Agencije će surađivati u području neovisne akreditacije u visokom obrazovanju, razmjeni informacija, iskustava i dobre prakse u provođenju postupaka vanjskog vrednovanja, organizaciji zajedničkih događanja poput seminara, konferencija i sl. te podršci u različitim pitanjima povezanima s procesima osiguravanja kvalitete visokog obrazovanja.

Povodom uspostavljanja suradnje održan je virtualni susret na kojem su sudjelovali čelnici i predstavnici obiju agencija.

Potpisivanje sporazuma NAQA   Potpisivanje sporazuma NAQA 2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.