Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održali su dvije online radionice za administratore podataka s visokih učilišta u CROSBI bazi s ciljem edukacije i upoznavanja s novim funkcijama CROSBI-ja. Zbog okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, radionice su održane u virtualnom okruženju.

U četvrtak, 4. ožujka 2021., održana je radionica na kojoj su sudjelovali administratori s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju, kao i administratori sustava s Instituta. U okviru radionice novoimenovanim administratorima su dodijeljene ovlasti te su educirani o načinu unosa i izmjene podataka te izradi izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

U petak 5. ožujka 2021. održana je radionica za sve do sada imenovane administratore, kako bi ih se upoznalo s promjenama i unaprijeđenim funkcijama u CROSBI-ju. Na radionici su sudjelovale 74 osobe s 55 ustanova.

Prezentacije:

screenshotCROSBI432021 2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.