Agencija za znanost i visoko obrazovanje donijela je Postupak vanjskog vrednovanja združenih studija kojim se uređuje način vanjskog vrednovanja združenih studija.

Vanjsko vrednovanje združenih studija provodi se kao postupak inicijalne akreditacije za izvođenje združenog studijskog programa (u slučaju novog studija) ili kao postupak reakreditacije dijela djelatnosti vrednovanog konzorcija koji se odnosi na združeni studij (u slučaju postojećeg studija koji je pozitivno prošao barem jedan postupak vanjskog vrednovanja i kojem je u Republici Hrvatskoj izdana dopusnica za izvođenje).

Visoka učilišta - partneri u konzorciju moraju biti akreditirani u skladu s ESG-jem ili ekvivalentnom standardu kvalitete.

Postupak vanjskog vrednovanja združenih studija dostupan je na poveznici.

usklicnik

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.