O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Virtualni simpozij Što stoji iza diplome: Planiranje i upravljanje karijerom temeljenom na kompetencijama održan je u četvrtak 28. siječnja 2021. od 10  do 16 h u organizaciji AZVO –a i Centra za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Simpozij je organiziran u sklopu ciklusa Karijeriranje 2021. – niza radionica koje AZVO provodi od 2018. godine, a cilj im je osvještavanje važnosti profesionalnog usmjeravanja i uloge karijernih centara na visokim učilištima.

Tijekom ovog događanja razgovaralo se o obrazovnim politikama za cjeloživotni profesionalni razvoj pojedinca, razvoju kompetencija studenata putem društveno korisnog učenja, ulozi visokih učilišta u razvoju zapošljivosti, načinima povezivanja s poslodavcima i drugim korisnim temama.

Program 

Prezentacije:

Sažetci predavanja

Simpozij zapošljivost foto

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.