O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Centar za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković je, uz podršku AZVO-a, održao 16. i 17. prosinca 2020. godine online radionice o radu u sustavima CROSBI te Baza projektnih aktivnosti u RH (POIROT).

Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionice su održane u virtualnom okruženju. Radionice su primarno bile namijenjene imenovanim administratorima s onih visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju prema Planu reakreditacije za 2021. godinu, ali su bile otvoreene i administratorima s ostalih visokih učilišta.

U okviru radionica administratorima su dodijeljene ovlasti te su educirani o načinu unosa i izmjene podataka te izradi izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

Na CROSBI radionici je sudjelovalo 49 osoba s 39 visokih učilišta, dok je na radionici sustava POIROT sudjelovalo 36 osoba s 32 ustanove.

crosbi slika

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.