Skoči do sadržaja

Webinar Budućnost (ni)je online: osiguravanje kvalitete online studija u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje održat će se u petak, 18. prosinca od 10 do 11.45 h pomoću platforme Zoom.

Cilj je webinara ukazati na važnost kvalitete obrazovnog procesa u online okruženju te pojasniti razliku između online nastave na visokim učilištima tijekom izvanrednih okolnosti i online studijskih programa koji su pripremljeni isključivo za izvođenje u virtualnom okruženju i kao takvi se akreditiraju.  Na webinaru će biti predstavljene i ENQA-ine Opće smjernice za osiguravanje kvalitete e-učenja, iskustva AZVO-a u akreditaciji online studija te iskustva visokog učilišta u izvođenju ovog oblika studija.

Virtualno događanje otvorit će prof. dr. sc. Jasmina Havranek, v. d. ravnatelja AZVO-a, a o temama će govoriti: dr. sc. Sandra Kučina Softić (SRCE), prof. dr. sc. Alen Host (dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci) i djelatnici AZVO-a.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti na poveznici https://skazvo.azvo.hr/hr/webinar-buducnost-online do četvrtka, 17. prosinca do 14.00 h.

Webinaru je moguće pristupiti na poveznici https://zoom.us/my/azvo.zoom.

Program

WEBINAR ONLINE.pdf