O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Pomoćnik ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje za prijave na studijske programe g. Igor Drvodelić izabran je za člana Izvršnog odbora mreže EMREX od 2020. do 2022. godine. Svrha je mreže poticanje studentske mobilnosti i osnaživanje studenata da učinkovitije kontroliraju vlastite studentske podatke i njihovu razmjenu, posebno izvan granica svoje države.

Izvršni odbor imenovan je na Generalnoj skupštini održanoj u lipnju ove godine, a izabrani su još i: Tor Fridell (LADOK, Švedska), Geir Vangen (UNIT, Norveška),  Jukka Kohtanen (CSC, Finska), Jan-Joost Norder (Dienst Uitvoering Onderwijs, Nizozemska) i Janina Mincer-Daszkiewicz (Sveučilište u Varšavi, Poljska).

Podsjećamo, AZVO je član EMREX-a od 2018. godine.

emrex

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.