O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Pomoćnik ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje za prijave na studijske programe, g. Igor Drvodelić, izabran je za člana Izvršnog odbora mreže EMREX  za razdoblje od 2020. do 2022. godine. Svrha je mreže poticanje studentske mobilnosti i osnaživanje studenata da učinkovitije kontroliraju vlastite studentske podatke i njihovu razmjenu, posebno izvan granica svoje države.

Izvršni odbor imenovan je na Generalnoj skupštini održanoj u lipnju ove godine, a izabrani su još i: Tor Fridell (LADOK, Švedska), Geir Vangen (UNIT, Norveška),  Jukka Kohtanen (CSC, Finska), Jan-Joost Norder (Dienst Uitvoering Onderwijs, Nizozemska) i Janina Mincer-Daszkiewicz (Sveučilište u Varšavi, Poljska).

Podsjećamo, AZVO je član EMREX-a od 2018. godine.

emrex

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.