O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

43. međunarodni hibridni skup za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju  MIPRO 2020 održan je od 28. rujna do 2. listopada 2020. u Opatiji. Zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19 skup je održan u hibridnom obliku.

Na skupu je sudjelovala i djelatnica Agencije za znanost i visoko obrazovanje koja je u okviru savjetovanja miproBIS  Poslovni inteligentni sustavi održala prezentaciju na temu prihvaćenog rada Role of Business Intelligence Systems in Croatian Higher Education Quality Assurance.

Misija je skupova MIPRO usmjeravanje i nadgradnja tehnologije i društva u cjelini. U okviru skupa održani su okrugli stolovi na temu GDPR – Jesmo li na pravom putu? i Intelligent Production te su predstavljeni radovi sudionika.

Program skupa MIPRO2020

Fotografije s događanja

MIPRO

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.