O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Snimka konferencije "Vrednovanje doktorskih studija - pregled reakreditacije" dostupna je na poveznci https://meduza.carnet.hr/index.php/media/videos?pack=865.

Podsjećamo, konferencija je održana 23. rujna 2020. godine u Zagrebu, u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje. 

U sklopu konferencije predstavljena je publikacija Pregled reakreditacije doktorskih studija u RH koja daje osvrt na prednosti i izazove doktorskog obrazovanja radi daljnjeg razvoja njihove kvalitete i ostvarivanja značajnijeg utjecaja u nacionalnom i međunarodnom kontekstu. Svoja iskustva iz reakreditacije predstavili su doktorski studijski programi: Farmaceutsko-biokemijske znanosti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Kvaliteta u odgoju i obrazovanju Sveučilišta u Zadru.  

Održana je i panel-rasprava pod nazivom Stanje i izazovi doktorskih studija u RH u kojoj su uz v. d. ravnatelja AZVO-a prof. dr. sc. Jasminu Havranek sudjelovali i prof. dr. sc. Dijana Vican, rektorica Sveučilišta u Zadru, prof. dr. sc. Sonja Vila, predsjednica Akreditacijskog savjeta AZVO-a, prof. dr. sc. Karmela Barišić, predsjednica Radne skupine za izradu prijedloga kriterija za reakreditaciju doktorskih studija, i Aleksandar Šušnjar, doktorand. 

video camera

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.