O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu ciklusa radionica za nastavnike, karijerne savjetnike i službe potpore studentima na visokim učilištima Karijeriranje 2020., 16. rujna 2020. od 9 do 16 h održat će se online radionica Strah od javnog nastupa kod studenata.

Na radionici će se govoriti o temama kao što su strategije suočavanja sa strahom od javnog nastupa, tehnike prevladavanja straha od javnog nastupa te mogućnosti primjene stečenih znanja u praksi.

Radionicu će voditi  gđa. Ines Jakovčić, univ. spec. psych. i gđa. Gorana Birovljević, univ. spec. psych. iz Psihološkog savjetovališta Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci.

Radi kvalitetnog radioničkog rada, broj sudionika na radionici je ograničen na 30 osoba, a prijave su moguće 10. rujna 2020 na poveznici

Karijeriranje 2020 letak

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.