O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za akreditaciju iz Kosova (Kosovo Accreditation Agency – KAA) objavila je poziv potencijalnim recenzentima za sudjelovanje u postupcima akreditacije visokih učilišta u Republici Kosovo.

Postupak akreditacije provodit će se od prosinca 2020. do kraja lipnja 2021., a prijaviti se mogu stručnjaci za visoko obrazovanje i studenti iz svih zemalja i znanstvenih područja.

Među uvjetima za sudjelovanje u postupku akreditacije je izvrsno poznavanje engleskog jezika, dok su ostali uvjeti, odgovornosti i zaduženja članova stručnih povjerenstava dostupni na poveznici.

Detaljne upute za rad stručnog povjerenstva i obrazac prijave nalaze se na mrežnoj stranici Agencije.

Svi zainteresirani stručnjaci ispunjeni obrazac i životopis trebaju dostaviti  do 31. listopada 2020. godine na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

kaa logo

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.