Aktualni epidemiološki uvjeti u Republici Hrvatskoj potaknuli su Agenciju za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) na online provedbu postupka inicijalne akreditacije studijskih programa.

Prvu virtualnu inicijalnu akreditaciju za diplomski sveučilišni studijski program Povijest (dvopredmetni) i diplomski sveučilišni studijski program Sociologija (dvopredmetni) Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS), AZVO je proveo 9. srpnja 2020. godine. U tu svrhu stručno povjerenstvo je održalo online sastanake s predstavnicima uprave, nastavnog osoblja i studentima HKS-a.

Kako bi se što bolje pripremili, Agencija za znanost i visoko obrazovanje je izradila upute za visoka učilišta u online okruženju te je 6. srpnja 2020. godine organizirala online edukaciju za članove stručnog povjerenstva.

Foto 2     Foto 4

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.