O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Virtualni sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete na visokim učilištima u RH (CroQAnet) održan je 2. srpnja 2020. godine u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). Riječ je o sedmom sastanku ove Mreže na kojem su sudjelovali predstavnici visokih učilišta zaduženi za unutarnje osiguravanje kvalitete te zamjenica ravnatelja dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković te predstavnici AZVO-a.

Razgovaralo se o socijalnoj dimenziji visokog obrazovanja i osiguravanju kvalitete te mjerama AZVO-a za ostvarenje ciljeva Nacionalnog plana za unaprjeđenje socijalne dimenzije visokog obrazovanja u RH 2019. -2021. Isto tako, raspravljalo se o sustavu podrške studentima, a sudionici su imali prilike čuti više i o tome na koje načine visoka učilišta mogu implementirati globalne ciljeve održivog razvoja.

Materijali s webinara nalaze se na poveznici.

 5.5.1. 7.f Fotografija 7. sastanka CROQANET Online 02.07.2020 1

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.