O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U organizaciji Europskog konzorcija za akreditaciju (European Consortium for Accreditation – ECA), u utorak 26. svibnja 2020. godine održan je webinar pod nazivom „Responses to Covid-19 Pandemic Situation from ECA Agencies” na kojem se raspravljalo o tome na koje su načine agencije, članice ovog udruženja, odgovorile na okolnosti uzrokovane pandemijom virusa COVID-19. Poseban je fokus bio na dva izazova s kojima se agencije susreću: potreba za prelaskom na online vrednovanja te potpora agencija visokim učilištima u procesu prilagodbe virtualnom učenju.

Riječ je o prvom od dva webinara koje ECA organizira kako bi potaknula dijalog među članicama i članovima udruženja te razmjenu iskustva i dobre prakse.

Podsjećamo, Agencija znanost i visoko obrazovanje kao punopravna članica ECA-e već niz godina sudjeluje u njegovu radu, aktivna je sudionica različitih ECA-inih radnih grupa te međunarodnih projekata koji se u širem smislu bave unaprjeđenjem visokog obrazovanja u Europi.

ECA webinar

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.