O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Novi ciklus radionica u organizaciji Europske udruge za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (The European Association for Quality Assurance in Higher Education - ENQA) na temu razvoja liderskih kompetencija „ENQA Leadership Programme 2020-2021“ održat će se od prosinca 2020. do lipnja 2021. godine.

Program je namijenjen djelatnicima europskih agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju i pruža ciljanu edukaciju u međunarodnom okruženju uz mentorstvo i grupni rad.

Prvi ovakav program održan je 2018., nakon čega je uslijedio drugi ciklus tijekom 2019. i 2020. godine, a u oba ciklusa sudjelovale su predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). U novom će ciklusu, uz irsku agenciju QQI (Quality and Qualifications Ireland) te norveški NOKUT (The Norwegian Agency for Quality Assurance in Education), AZVO također sudjelovati kao domaćin jedne od radionica.

Raspored radionica i teme dostupne su na mrežnoj stranici ENQA-e.

enqa leadership

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.