O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Webinar namijenjen čelnicima europskih agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju održan je u srijedu 20. svibnja, na kojem je sudjelovala i prof. dr. sc. Jasmina Havranek, v.d. ravnatelja Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO).

Virtualno događanje organizirala je Europska udruga za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (The European Association for Quality Assurance in Higher Education - ENQA) kako bi otvorila raspravu o izazovima s kojima su se susrele agencije tijekom pandemije virusa COVID-19 i načinima prilagodbe novim okolnostima.

Sudjelovalo je četrdesetak čelnika agencija iz čitave Europe koji su imali priliku čuti iskustva norveške agencije za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju NOKUT (The Norwegian Agency for Quality Assurance in Education) te nizozemske agencije NVAO (The Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders), kao i iznijeti iskustva svojih organizacija i pravce budućeg rada. Webinar je moderirala gđa. Maria Kelo, direktorica ENQA-a.

ENQA webinar

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.