O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Prema podacima iz Nacionalnog informacijskog sustava prijave na visoka učilišta Agencije za znanost i visoko obrazovanje, na dan 10. lipnja 2020., među studijskim programima čija je kvota veća od 10, gledajući omjer broja prvih prijava i kvote, najpoželjniji je studij logopedije Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, slijedi jednopredmetni studij psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te stručni studij kriminalistike koji izvodi Visoka policijska škola u Zagrebu.

Listu svih studijskih programa s upisnim kvotama, brojem prijava, brojem prvih izbora te omjerom prvih izbora i kvote možete preuzeti na mrežnoj stranici Studij.hr.

Riječ je o trenutačnim podacima koji se do objave konačnih rang-listi za upis mogu i promijeniti. Konačne rang-liste bit će objavljene 20. srpnja 2020. godine.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.