O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Tijekom 2019. godine Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) provela je niz aktivnost čiji je zajednički cilj jačanje kulture kvalitete visokog obrazovanja i znanosti u Republici Hrvatskoj.

Osim provedenih postupaka vanjskog vrednovanja visokih učilišta te drugih redovitih aktivnosti kao što je priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija, podrške radu strateških i stručnih tijela u sustavu visokog obrazovanja i znanosti u RH, poslova povezanih s prijavama na studijske programe visokih učilišta u Hrvatskoj itd., AZVO je organizirao i niz edukacija i radionica. Tako je prošle godine nastavljen ciklus radionica Karijeriranje, namijenjen karijernim savjetnicima, a pokrenut je i ciklus radionica na temu internacionalizacije visokog obrazovanja.

Pregled 2019. godine u brojkama pogledajte u promotivnom videu, a opširno Godišnje izvješće za 2019. godinu i Plan aktivnosti za 2020. na poveznici.

 

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.