O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Potaknuta uspješnim radionicama održanima u protekle dvije godine, Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira treći ciklus radionica za karijerne savjetnike na visokim učilištima, nastavnike, djelatnike psiholoških savjetovališta za studente te zaposlenike drugih službi podrške studentima.

Cilj je ovoga ciklusa proširiti doseg radionica na sve službe potpore studentima radi jačanja kompetencija, osnaživanja njihove usluge te međusobnog umrežavanja, a u cilju kontinuiranog unaprjeđenja studentskog iskustva u kontekstu pristupa učenju i poučavanju usmjerenom na studenta.

Organizacija radionica u sklopu Karijeriranja financirana je sredstvima iz projekta SKAZVO (Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja) kojeg AZVO provodi od 2016. do kraja 2020. godine s ciljem razvoja novih i unaprjeđenja postojećih postupaka vanjskog vrednovanja hrvatskih visokih učilišta i studijskih programa, ali i osnaživanja kompetencija zaposlenika visokih učilišta.

Prijave 

 

Karijeriranje-2020-letak

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.