O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu Tjedna karijera Sveučilišta u Dubrovniku, 6. ožujka 2020. godine na sveučilišnom Kampusu u Dubrovniku s početkom u 11.00 sati, održat će se okrugli stol pod nazivom „Razvoj modula upravljanja vlastitom karijerom na visokim učilištima“, koji sa Sveučilištem organizira Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

Na okruglom će stolu sudjelovati izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Dubrovniku, dr. sc. Vesna Dodiković Jurković, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, izv. prof. dr. sc. Andreja Bubić, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu, Lukša Jakobušić, poduzetnik, Marko Žmirak, alumni Sveučilišta u Dubrovniku, a raspravu će moderirati prof. dr. sc. Darja Maslić Seršić, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku održat će se od 2. do 7. ožujak 2020. godine, a studentima i zainteresiranima će na raspolaganju biti brojne radionice, predavanja i paneli, među kojima se ističe predavanje astronoma Korada Korlevića s temom „Komu pripada budućnost?“.

Više informacija o događanju dostupno je na poveznici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.