O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje partner je projekta pod nazivom Enhancing the Coverage and Connectivity of QA in the EHEA through DEQAR (DEQAR CONNECT), čiji je nositelj Europski registar agencija za osiguravanje kvalitete (European Quality Assurance Register for Higher Education – EQAR).

DEQAR CONNECT je dvogodišnji projekt, u trajanju od siječnja 2020. godine do 31. prosinca 2021. godine, koji se nastavlja na nekoliko projekata financiranih od strane Europske komisije, među kojima je i projekt Database of External Quality Assurance Reports (DEQAR). Cilj DEQAR projekta, gdje je AZVO također bio partner, bila je izrada europske baze s podacima o ishodima vrednovanja visokih učilišta. DEQAR CONNECT pak ima za cilj proširiti navedenu bazu uključujući Agencije u Europskom prostoru visokog obrazovanja koje njome nisu bile prethodno obuhvaćene u sklopu DEQAR projekta, kao i poboljšati upotrebu DEQAR podataka. Projekt će biti financiran sredstvima iz programa Europske unije Erasmus+.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje registrirana u EQAR-u od 25. studenoga 2011. godine, a odlukom Vijeća EQAR-a obnovljeno joj je članstvo 20. lipnja 2017. godine.

deqar connect

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.