O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U okviru ciklusa radionica pod nazivom Karijeriranje, u četvrtak 6. lipnja 2019. u prostorima Sveučilišnog računskog centra Srce održana je radionica pod nazivom „Predstavljanje raspoloživih e-alata u području cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja u HZZ-u“. Radionicu je organizirala Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a vodile su je Majda Jelenčić, Lana Lukačić i Martina Sajko Olovec iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Sudionici su imali priliku detaljno se upoznati s radom HZZ-a, cjeloživotnim profesionalnim usmjeravanjem u HZZ-u, dostupnim e-alatima poput CISOK portala i e-Usmjeravanja te sudjelovati u grupnom radu na studijama slučaja.

Podsjećamo, prvi je ciklus Karijeriranja – radionica za karijerne savjetnike i nastavnike na visokim učilištima - održan tijekom 2018. godine, a kao i novi ciklus, provodi se u okviru projekta SKAZVO financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Program

 

ealati-1 ealati-2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.