O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Konferencija Dani e-infrastrukture Srce DEI 2019 održala se 1. i 2. travnja 2019. godine u Sveučilišnom računskom centru (Srcu) i kongresnom centru City Plaza Zagreb.

Moto ovogodišnje konferencije bio je „povezivanje, komunikacija, suradnja“.

Predavanja, rasprave i radionice održani u sklopu konferencije bili su usmjereni na prikaz postojećih i planiranih inicijativa u sustavu znanosti i visokog obrazovanja.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje sudjelovala je na konferenciji s tri prezentacije koje su održale djelatnice Agencije. Predstavljene su  teme "Utjecaj otvorenosti na rangiranje i vidljivost visokih učilišta",  "Baza rezultata postupaka osiguravanja kvalitete (DEQAR – Database of External Quality Assurance Results)" te "Optimizacija prikupljanja podataka u postupcima vanjskih vrednovanja AZVO-a (Interoperabilnost: MOZVAG – CROSBI – Baza projekata)".

Više informacija o konferenciji i održanim predavanjima i radionicama može se pronaći na stranicama konferencije.

RenkingPPT DEI2019 OptimizacijaPPT

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.