O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu ciklusa radionica Karijeriranje, 23. studenoga 2018. godine na Sveučilištu u Osijeku održana je radionica pod nazivom Metode razvoja kompetencija potrebnih za karijerne odluke i izbore te aktivno traženje zaposlenja, koju je vodila prof. dr. sc. Darja Maslić Seršić s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica je bila namijenjena karijernim savjetnicima i djelatnicima u centrima karijera kako bi se upoznali s postavkama individualnog procesa odlučivanja, psiho-socijalnim prediktorima karijerne uspješnosti, fazama u razvoju karijere i fazama aktivnog traženja posla te mogućim izvorima stresa. Sudionici su imali prigodu upoznati se sa strategijama suočavanja sa stresom prilikom aktivnog traženja posla te osnaživanjem individualnih resursa za uspješno suočavanje sa stresom.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.