O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu studijskog posjeta Hrvatskoj, Agenciju za znanost i visoko obrazovanje posjetili su predstavnici ministarstava Republike Azerbejdžana nadležnih za obrazovanje i rad te predstavnici agencije za strukovno obrazovanje i instituta za obrazovanje.

Na sastanku s predstavnicima razgovaralo se o osiguravanju kvalitete, učinkovitoj primjeni nacionalnog kvalifikacijskog okvira i aktivnostima AZVO-a.

Posjet je organiziran u sklopu projekta Support to Implementation of National Qualification Framework in Azerbaijan koji je financiran sredstvima Europske unije, a cilj mu je unaprijediti kvalitetu i relevantnost obrazovanja u Azerbejdžanu kroz potporu ekonomskoj diverzifikaciji, stvaranje prilika za cjeloživotno učenje i ispunjavanje ciljeva strategije razvoja obrazovanja u skladu s dobrom europskom i međunarodnom praksom.

azerbej 1 azerbej 2 azerbej 3 azerbej 4

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.