O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Europska udruga za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (European Association for Quality Assurance in Higher Education - ENQA) objavila je izvještaj je pod nazivom Considerations for quality assurance of e-learning provision. Izvještaj je rezultat rada ENQA-ine radne skupine VIII za osiguravanje kvalitete i online učenje, čiji je član i predstavnik Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Ivan Bišćan.

Rad grupe motiviran je izazovima koje donose novi, netradicionalni oblici učenja, poput e-učenja te promišljanjima o primjerenim načinima vrednovanja takvih studijskih programa. U skladu s tim, izvještaj sadrži preporuke za agencije u pogledu korištenja tradicionalnih metoda osiguravanja kvalitete u netradicionalnim oblicima učenja i poučavanja te za visoka učilišta u Europskom prostoru visokog obrazovanja u pogledu pripreme takvih programa.

enqars

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.