O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu inicijative HEInnovate, koju zajednički provode Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) i Europska komisija, a u kojoj od ove godine sudjeluje i Hrvatska, provodi se Analiza stanja inovativnog i poduzetničkog kapaciteta visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta.

Analizu stanja u Hrvatskoj prati Koordinacijska skupina, koju čine predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, drugih relevantnih ministarstva, Rektorskog zbora, Agencije za znanost i visoko obrazovanje i drugih dionika.

Za izradu izvješća potrebno je prikupiti podatke o kolegijima vezanima za inovacije i poduzetništvo koji se izvode na hrvatskim visokom učilištima te inovacijskim kapacitetima na visokim učilištima i javnim znanstvenim institutima. 

Molimo predstavnike visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta da se uključe u istraživanje i  do 22. siječnja 2018. godine ispune upitnik koji se nalazi na poveznici https://www.azvo.hr/hr/oecd-upitnik.

hein

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.