O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovale su na 14. zajedničkom sastanaku ENIC i NARIC mreže koji je održan u hotelu Hilton u Bukureštu, od 17.-19. lipnja 2007. godine.

Događanja vezana za ENIC/NARIC sastanak započela su u nedjelju, 17. lipnja 2007., s izlaganjem o visokoškolskom obrazovanju u Rumunjskoj. Poslovni se sastanak održavao u ponedjeljak 18. i utorak 19. lipnja 2007., a poslije podne 19.lipnja uslijedila je 4. sjednica Međuvladinog odbora Lisabonske konvencije o priznavanju. ENIC/NARIC sastankom predsjedao je g. Yves Beaudin (Kanadski ENIC ured), predsjednik Enic mreže i g. Ruard Wallis de Vries, Europska komisija, DGEAC/B4, predsjednik NARIC mreže.

Organizatori: Vijeće Europe, UNESCO-CEPES, Rumunjski ENIC/NARIC ured

Final Report sastanak ENIC i NARIC mreže
Final Report sastanak Međuvladinog odbora

Datum objave: 02. srpnja  2007.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.