O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Jednodnevni seminar o Informacijskom sustavu u funkciji osiguranja kvalitete u visokom obrazovanju održat će se  21. lipnja 2007 godine u dvorani Matice hrvatske u Zagrebu na Strossmayerovom trgu 4.

Ovaj seminar održava se u u kontekstu razvoja informatičkog sustava "MOZVAG - praćenje provedbe Bolonjskog procesa". Projektni tim Agencije za znanost i visoko obrazovanje u suradnji sa SRCE-m radi na prijedlogu projekta rekonstrukcije MOZVAG-a. Na seminaru će biti predstavljeni koncepcija razvoja MOZVAG-a s viđenjem prioriteta te svrha, opseg i očekivani rezultati projekta.

U predstavljanju uloge informacijskog sustava u osiguranju kvalitete u visokom obrazovanju pomoći će i stručnjaci i konzultanti s CARDS projetka koji će predstaviti informacijske sustave njemačkih viskokih učilišta - EvaNet, HisBus i  ICE (informacije, kontrola, odlučivanje) koji više godina služe kao potpora strateškom planiranju na institucionalnoj i nacionalnoj razini u visokom obrazovanju.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.