O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Affiliates

Dana 3. i 4. ožujka 2008. godine održan je, u sklopu CARDS 2003 projekta „Jačanje Agencije za znanost i visoko obrazovanje u njezinoj ulozi osiguranja kvalitete te razvoj pratećeg informacijskog sustava“, za djelatnike Agencije, seminar o upravljanu projektima.

Seminar je proveden u obliku radionice, a područja  koja je obuhvatio bila su: organizacija (posla, aktivnosti, ljudi...) te razvoj organizacijskih vještina i to specifično u području upravljanja projektima.
Kroz oba dana seminara sudionici su podijeljeni u grupe te su sudjelovali u nizu radionica koje su im dale priliku za izradu cjelovitih planova projekata po fazama.
Cilj seminara je bio omogućiti sudionicima stjecanje temeljnih zananja o projektnom radu, usklađeno razumijevajnu terminologije kao i tehnika te metoda koje se pritom koriste.


Datum objave: 5. ožujka 2008. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.